Larisa Iordache Finala - Stire Larisa Iordache s-a retras înainte de finala la ... : Jun 05, 2021 · larisa iordache a cucerit medalia de bronz la paralele, sâmbătă, la cupa mondială challenge.

Larisa Iordache Finala - Stire Larisa Iordache s-a retras înainte de finala la ... : Jun 05, 2021 · larisa iordache a cucerit medalia de bronz la paralele, sâmbătă, la cupa mondială challenge.. Aștept mai mult de la ei. În finala cupei mondiale de la cairo, sportiva noastră a fost notată cu 13,366, podiumul fiind completat de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). Jun 06, 2021 · gimnasta larisa iordache a obtinut, duminica, medalia de aur la barna, la cupa mondiala challenge, de la cairo. Sambata, iordache a fost medaliata si cu bronz la paralele (13.166). Larisa iordache, maria holbură (rezervă în finalele de la bârnă şi sol) şi marian drăgulescu (retras înainte de concurs din cauza unei contracturi la spate) sunt calificaţi la jocurile olimpice de la tokyo.

Sambata, iordache a fost medaliata si cu bronz la paralele (13.166). Gândul de a se retrage din activitatea de gimnastă a încolțit în mintea sportivei de 24 de ani. În finala cupei mondiale de la cairo, sportiva noastră a fost notată cu 13,366, podiumul fiind completat de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi maria holbură și marian drăgulescu, la jocurile olimpice de la tokyo! A câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii.

Gimnastică artistică: Larisa Iordache ratează finala la ...
Gimnastică artistică: Larisa Iordache ratează finala la ... from www.agerpres.ro
Larisa iordache, aur la cairo! Jun 06, 2021 · larisa iordache a obţinut medalia de aur la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la campionatul mondial de gimnastică de la cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele. În finala cupei mondiale de la cairo, sportiva noastră a fost notată cu 13,366, podiumul fiind completat de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). Larisa iordache, maria holbură (rezervă în finalele de la bârnă şi sol) şi marian drăgulescu (retras înainte de concurs din cauza unei contracturi la spate) sunt calificaţi la jocurile olimpice de la tokyo. În finala de la paralele, larisa iordache a fost notată cu 13.166, cu care a obţinut medalia de bronz, fiind devansată de sportive din ucraina şi ungaria. Tanarul a fost cel care a renuntat la gimnasta, in cele din urma. Sambata, iordache a fost medaliata si cu bronz la paralele (13.166). Jun 07, 2021 · larisa iordache, medalii de aur și de bronz la cairo.

Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi maria holbură și marian drăgulescu, la jocurile olimpice de la tokyo!

Sambata, iordache a fost medaliata si cu bronz la paralele (13.166). Sportiva a obținut pentru românia medalia de aur, după ce a obținut cel mai mare scor. Jun 06, 2021 · gimnasta larisa iordache a obtinut, duminica, medalia de aur la barna, la cupa mondiala challenge, de la cairo. Gândul de a se retrage din activitatea de gimnastă a încolțit în mintea sportivei de 24 de ani. Larisa a câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii exerciţiului, fiind. În finala de la paralele, larisa iordache a fost notată cu 13.166, cu care a obţinut medalia de bronz, fiind devansată de sportive din ucraina şi ungaria. Larisa iordache, maria holbură (rezervă în finalele de la bârnă şi sol) şi marian drăgulescu (retras înainte de concurs din cauza unei contracturi la spate) sunt calificaţi la jocurile olimpice de la tokyo. Competiția a avut loc la cairo. A câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii. Larisa iordache, aur la cairo! Jun 07, 2021 · larisa iordache, medalii de aur și de bronz la cairo. Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi maria holbură și marian drăgulescu, la jocurile olimpice de la tokyo! Verdictul medicilor după rmn video șumudică, avertisment pentru doi jucători de la cfr cluj:

Larisa iordache, maria holbură (rezervă în finalele de la bârnă şi sol) şi marian drăgulescu (retras înainte de concurs din cauza unei contracturi la spate) sunt calificaţi la jocurile olimpice de la tokyo. Jun 07, 2021 · larisa iordache, medalii de aur și de bronz la cairo. Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi maria holbură și marian drăgulescu, la jocurile olimpice de la tokyo! Sambata, iordache a fost medaliata si cu bronz la paralele (13.166). Verdictul medicilor după rmn video șumudică, avertisment pentru doi jucători de la cfr cluj:

Larisa Iordache luptă pentru o medalie în finala de la ...
Larisa Iordache luptă pentru o medalie în finala de la ... from tb.ziareromania.ro
Jun 06, 2021 · gimnasta larisa iordache a obtinut, duminica, medalia de aur la barna, la cupa mondiala challenge, de la cairo. Larisa a câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii exerciţiului, fiind. În finala cupei mondiale de la cairo, sportiva noastră a fost notată cu 13,366, podiumul fiind completat de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). A câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii. Jun 05, 2021 · larisa iordache a cucerit medalia de bronz la paralele, sâmbătă, la cupa mondială challenge. Tanarul a fost cel care a renuntat la gimnasta, in cele din urma. Larisa iordache, aur la cairo! Aștept mai mult de la ei.

În finala de la paralele, larisa iordache a fost notată cu 13.166, cu care a obţinut medalia de bronz, fiind devansată de sportive din ucraina şi ungaria.

Aștept mai mult de la ei. Campioana europeana la gimnastica, larisa iordache isi aduce aminte cu tristete de prima relatie de iubire din adolescenta. A câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii. În finala cupei mondiale de la cairo, sportiva noastră a fost notată cu 13,366, podiumul fiind completat de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). Jun 06, 2021 · larisa iordache a obţinut medalia de aur la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la campionatul mondial de gimnastică de la cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele. Jun 05, 2021 · larisa iordache a cucerit medalia de bronz la paralele, sâmbătă, la cupa mondială challenge. In finala de la barna, larisa iordache a obtinut cea mai mare nota, 13.366, cu care a obtinut medalia de aur. Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi maria holbură și marian drăgulescu, la jocurile olimpice de la tokyo! Larisa iordache, maria holbură (rezervă în finalele de la bârnă şi sol) şi marian drăgulescu (retras înainte de concurs din cauza unei contracturi la spate) sunt calificaţi la jocurile olimpice de la tokyo. Sambata, iordache a fost medaliata si cu bronz la paralele (13.166). Jun 07, 2021 · larisa iordache, medalii de aur și de bronz la cairo. Sportiva a obținut pentru românia medalia de aur, după ce a obținut cel mai mare scor. Jun 06, 2021 · gimnasta larisa iordache a obtinut, duminica, medalia de aur la barna, la cupa mondiala challenge, de la cairo.

Larisa a câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii exerciţiului, fiind. În finala cupei mondiale de la cairo, sportiva noastră a fost notată cu 13,366, podiumul fiind completat de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). A câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii. Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi maria holbură și marian drăgulescu, la jocurile olimpice de la tokyo! Jun 06, 2021 · gimnasta larisa iordache a obtinut, duminica, medalia de aur la barna, la cupa mondiala challenge, de la cairo.

Aur pentru Cătălina Ponor și bronz pentru Larisa Iordache ...
Aur pentru Cătălina Ponor și bronz pentru Larisa Iordache ... from www.europafm.ro
A câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii. Larisa a câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii exerciţiului, fiind. Larisa iordache, aur la cairo! Tanarul a fost cel care a renuntat la gimnasta, in cele din urma. Jun 05, 2021 · larisa iordache a cucerit medalia de bronz la paralele, sâmbătă, la cupa mondială challenge. Campioana europeana la gimnastica, larisa iordache isi aduce aminte cu tristete de prima relatie de iubire din adolescenta. Aștept mai mult de la ei. Jun 06, 2021 · gimnasta larisa iordache a obtinut, duminica, medalia de aur la barna, la cupa mondiala challenge, de la cairo.

Aștept mai mult de la ei.

Jun 06, 2021 · larisa iordache a obţinut medalia de aur la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la campionatul mondial de gimnastică de la cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele. Jun 05, 2021 · larisa iordache a cucerit medalia de bronz la paralele, sâmbătă, la cupa mondială challenge. A câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii. Verdictul medicilor după rmn video șumudică, avertisment pentru doi jucători de la cfr cluj: Larisa a câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii exerciţiului, fiind. Jun 06, 2021 · gimnasta larisa iordache a obtinut, duminica, medalia de aur la barna, la cupa mondiala challenge, de la cairo. Competiția a avut loc la cairo. Larisa iordache, maria holbură (rezervă în finalele de la bârnă şi sol) şi marian drăgulescu (retras înainte de concurs din cauza unei contracturi la spate) sunt calificaţi la jocurile olimpice de la tokyo. În finala de la paralele, larisa iordache a fost notată cu 13.166, cu care a obţinut medalia de bronz, fiind devansată de sportive din ucraina şi ungaria. Aștept mai mult de la ei. În finala cupei mondiale de la cairo, sportiva noastră a fost notată cu 13,366, podiumul fiind completat de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). Campioana europeana la gimnastica, larisa iordache isi aduce aminte cu tristete de prima relatie de iubire din adolescenta. Larisa iordache, aur la cairo!

Posting Komentar

0 Komentar